SİVAS / MERKEZ - Şehit Osman Yurt Ortaokulu

May

13 Mayıs Türk Dil Bayramı kutlamaları kapsamında Karamanoğlu Mehmet Bey’i andık. Dilimizin güzelliklerini ve ülkemizin aydınlık yüzlerini konu eden tiyatrolarla öğrencilere bugünün önemini hatırlattık. Türk diline gönül vermiş herkesin Türk Dil Bayramı kutlu olsun.

May

Sivas Belediyesi İklim  Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atık Pil Yarışmasına Bilim Fen ve Teknoloji Kulübü danışman öğretmenleri Necmeddin Yıldırım ve Dilan Yüzer öncülüğünde katıldık. Okulumuz 8-A sınıfı en çok pil toplayan sınıf olarak 1.

7-B sınıfı ise 2. olarak büyük katkıda bulundu. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Nis

Sevgili öğrenciler, ses yarışması için Müzik Öğretmeni Sumru HANGİŞİ'ye müraacat ediniz.

Nis

Okulumuza ismini veren Şehit Osman Yurt'un anne ve babasına bayram ziyareti gerçekleştirdik.